Mladina: Za nas je play-off bio nagrada

YouTube/Screenshot
Vratar Osijek Kelmea Ivan Mladina iskoristio je priliku da čestita svojim suigračima na odličnoj sezoni te da najavi sljedeću sezonu.

Osijek Kelme nije uspio ostvariti željeni cilj te slavljem na domaćem terenu dodatno zakomplicirati četvrtfinalni ogleda doigravanja 1. HMNL protiv Novog Vremena. Makarani su u Osijeku slavili sa 5:2 što je ujedno označilo završetak sezone za domaćine.

Novo Vrijeme pokorilo Zrinjevac i osiguralo dvoboj s Nacionalom

“Čestitao bih svojim suigračima na odličnoj sezoni, za nas je play-off bio nagrada. Vidjeli smo da možemo igrati sa svima, malo nam fali… O ovoj utakmici ne znam šta bi rekao. Poklonili smo im svih pet golova. Uspjeli smo se vratiti u drugom poluvremenu te smo 5-6 minuta živjeli u nadi da možemo preokrenuti susret, no na kraju čestitam Makaranima jer su zasluženo pobjedili i izborili plasman u dalje”, izjavio je za Slavonsku televiziju vratar Osijek Kelmea – Ivan Mladina.

Osvajanje 5. mjesta nakon regularnog dijela sezone te plasman u play-off ujedno je bio najbolji plasman kluba, a kapetan momčadi otkrio je da su takvim raspletom porasle i njihove ambicije.

“Peto mjesto i četvrtfinale je najbolji rezultat kluba. Nadam se da ćemo u idućoj sezoni nastaviti u ovom sastavu te da čemo s možda još nekim pojačanjem pokušati napraviti nešto više. Sada smo osjetili četvrtfinale, stoga bi onda mogli izboriti polufinale i igrati značajniju ulogu u prvenstvu”, zaključio je Mladina.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?