Nogometni Oscar od ove godine uključuje futsal

Foto: Futsal Dinamo
Nogometni Oscar odlučio je od ove godine proširiti svoje kategorije te će uz najbolje nogometaše biti izabrani i najbolji hrvatski malonogometaši.

Nogometni Oscar pokrenut je 2013. godine, a dodjeljuje se najboljim hrvatskim nogometašima prema izboru trenera i igrača MAXtv Prve lige. Organizatori ovoga izboru su Hrvatski nogometni sindikat i Sportske Novosti, no od ove godine Nogometni Oscar otići će i u ruke najboljih hrvatskih malonogometaša.

Princip izbora bit će identičan onome za nogometaše, stoga će i ovdje glavnu ulogu imati igrači i treneri 1. Hrvatske malonogometne lige.

“Trofej Nogometaš predstavlja jedinstveno i prestižno godišnje događanje koje okuplja sve relevantne dionike hrvatskog nogometa, a na kojem se daje priznanje svemu dobrome i pozitivnome što se dogodilo u tom sportu: proglašenje najboljih hrvatskih nogometaša i malonogometaša, trenera i sudaca te onih koji su na poseban način doprinijeli kvaliteti nogometnog sporta.

Nagrade se dodjeljuju temeljem glasova samih igrača i predstavljaju najrelevantniju „ocjenu struke“ stoga imaju posebnu težinu i vjernost“, stoji u pismu kojeg potpisuje Dario Šimić, predsjednik Hrvatskog nogometnog sindikata, prenosi Futsal Dinamo.

Korak je to prema razvoju medijske praćenosti futsala koji zasigurno zaslužuje bolji tretman od onoga što mu se osigurava u pojedinim medijima. Međutim, znatno je važnije da HNS konačno počne doživljavati futsal na adekvatan način.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?