Novo Vrijeme pokorilo Zrinjevac i osiguralo dvoboj s Nacionalom

Foto: Novo Vrijeme
Novo Vrijeme uspješno je odradilo gostovanje u Osijeku te je zahvaljujući novom slavlju izborilo plasman u polufinale doigravanja 1. HMNL.

Posljednje mjesto u polufinalnu doigravanja 1. HMNL upotpunilo je Novo Vrijeme. Nakon što su u Makarskoj s 3:1 svladali Osijek Kelme, do slavlja su stigli i u Zrinjevcu. Ovoga puta Makarani su bili još uvjerljiviji te su na najbolji mogući način najavili dvoboj s Nacionalom.

Futsal Dinamo slavljem u Dubrovniku izborio polufinale

Ponovno se pokazalo da Osječani najviše problema imaju s otvaranjem susreta. Na domaćem terenu su uspjeli izdržati tek jednu minutu duže te su kapitulirali u 2. minuti utakmice kada je loptu u mrežu poslao Marin Musinov. Goste nije zadovoljio samo jedan pogodak prednosti te su sredinom poluvremena u dvominutnom blitzkriegu povisili na 3:0 pogotcima Eduarda i Vedrana Kazazića.

Primirio je Osijek Kelme situaciju sredinom nastavka na identičan način na koji je Novo Vrijeme stiglo do uvjerljive prednosti. Dvije minute bile su dovoljne da se među strijelce upišu Nospak i Duvančić. Međutim, minimalni zaostatak za gostujućim sastavom bio je kratkog roka trajanja. Makarski dvojac Kazazić i Eduardo ponovno se upisao među strijelce te vrati svojoj momčadi tri pogotka prednosti s poluvremena.

Nakon novog zaostatka Osijek Kelme više se nije uspijevao vratiti u utakmicu, stoga je Novo Vrijeme rutinirano privelo susret kraju te izborilo plasman u polufinale doigravanja 1. HMNL u kojem ih očekuje aktualni prvak.

1.HMNL - doigravanje, četvrtfinale (2. utakmica):

Osijek Kelme – Novo Vrijeme 2:5

Golovi: Nospak 27, Duvančić 28 – Musinov 2, Eduardo 10, 36, Kazazić 11, 31

Osijek Kelme: Mladina (V), Šalaj, Horvat, Dakić, Duvančić, Živković (V), Mijić, Pranjić, Pandurević, Ćurković, Nospak, Peharda, Bartoluci

Novo Vrijeme: Bašković (V), Vuković, Bajrušović, Musinov, Eduardo, Perković (V), Buljan, Osredkar, Hozjan, Kazazić, Andrijašević, Horvath

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?