Osijek Kelme spreman za Novo Vrijeme: Više nemamo što kalkulirati

Foto: Osijek Kelme
Osijek Kelme večeras će u okviru četvrtfinala doigravanja za prvaka 1. HMNL ugostiti Novo Vrijeme.

Osječki Zrinjevac danas će biti poprište velike bitke za prolazak u polufinale doigravanja 1. HMNL. Osijek Kelme ugostit će makarsko Novo Vrijeme u utakmici u kojoj im znači samo pobjeda. Eventualni poraz predstavlja kraj sezone za momčad Marina Smoje.

“Trebamo zaboraviti sve što se događalo u tri prethodne utakmice protiv Novog vremena i koncentrirati se samo na trenutačni cilj, a to je pobjeda koja će nam omogućiti odigravanje majstorice za prolazak u polufinale. Bez obzira na to što bi se taj eventualni treći susret igrao u Makarskoj mislim da bi mi bili u maloj psihološkoj prednosti. No, prije toga trebamo pobijediti večeras. Znam kako nećemo zakazati na planu borbenosti, ali za trijumf će nam trebati i nešto više od toga”, izjavio je Marin Smoje za Glas Slavonije.

Optimizam u redove Osječana donosi činjenica da će nakon dugo vremena trener Smoje moći računati na kompletnu momčad. Upravo su izostanci bili veliki hendikep za Osijek Kelme u prvom susretu koji se odigrao u Makarskoj.

“Ne znam jesam li ove sezone ijednom bio u situaciji da mogu računati baš na sve igrače koje imam. I sada imamo dva rekonvalescenta, ali ovo nije obična utakmica da bi ih štedio. Koristit ću Pandurevića sigurno, možda ne u tolikoj minutaži kao kada je posve zdrav, a ako bude mogao igrat će i Nospak. Treba nam širina jer sad više doista nemamo što kalkulirati”, zaključio je Smoje.

Utakmica između Osijek Kelmea i Novog Vremena na rasporedu je danas s početkom u 20 sati.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?