Osijek Kelme u Makarsku stigao znatno oslabljen

crofutsal.hr
Novo Vrijeme će danas imati nešto lakši zadatak s obzirom na to da je Osijek Kelme u Makarsku stigao bez četvorice standardnih igrača.

Osijek Kelme danas će u Makarskoj otvoriti četvrtfinalnu seriju doigravanja 1. Hrvatske malonogometne lige. Težak posao očekuje Osječane koji će pokušati zaustaviti Novo Vrijeme bez niza svojih stožernih igrača, a pogotovo kada se zna da nemaju pretjerano širok kadar.

“Dva naša ključna igrača, Ivan Mladina i Gordan Duvančić, dobila su treći žuti karton, pa će morati preskočiti taj prvi susret četvrtfinala doigravanja. Neće biti ni Roberta Nospaka, koji je ozlijeđen, a Andrej Pandurević tek se uključio u normalan rad s momčadi nakon duge stanke, pa nećemo forsirati. Tako u Makarsku odlazimo s mlađim snagama”, izjavio je za Glas Slavonije trener Marin Smoje.

U takvoj situaciji najbolje su se snašli mladi igrači koji su iskoristili svoju priliku. Pri tome su se posebno istaknuli Josip Šalaj i Matijas Mijić.

“To je odlična vijest za nas. Ove sezone su nas dosta mučile ozljede pa nam pojava mlađih igrača puno znači. Što se susreta u Makarskoj tiče, znamo gdje nam je mjesto, ali to ne znači našu laku predaju. Novo vrijeme Apfel bolja je momčad od nas, ali i jedina iz vodećeg kvarteta s kojom se mi možemo nositi. Ništa ne košta pokušati napraviti iznenađenje.”

Izostanak reprezentativnog vratara te kapetana Osijek Kelmea, Ivana Mladine, trener Smoje morao se odlučiti aktivirati Borisa Bolšeca koji će se nakon šest godina ponovno naći među vratnicama.

“Nemam drugog izbora. Naš drugi vratar Kristijan Lukenda je ozlijeđen, a ne mogu u takvom susretu u vatru gurnuti mladog Dinu Živkovića. Stoga je Bolšec, kojega smo registrirali još na početku sezone upravo zbog ovakvih situacija, bio logičan izbor”, zaključio je Smoje.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?