Petrović: Moramo biti zadvoljni, cilj nam je bio opstanak

YouTube/Screenshot
Igrači Broda 035 u posljednjem kolu ostali su bez plasmana u doigravanje 1. HMNL, situaciju je nakon utakmice protiv Osijek Kelmea prokomentirao Mario Petrović.

Brod 035 ove sezone bio je najugodnije iznenađenje. Povratnik u prvoligaško društvo do posljednje minute regularnog dijela sezone borio se za plasman u doigravanje, no na kraju su porazom od Osijek Kelmea ostali bez velike nagrade. Posljednju nadu ugasio je Square domaćom pobjedom nad Alumnusom te ostavio Brod 035 ispod crte.

1. HMNL. Pregled kola (22)

“Bio je ovo težak susret za obje ekipa. Međutim, na našu nesreću, s nekim svojim glupostima izgubili smo rezultat koji nam je odgovarao. U završnici je bio pravi futsal, dvorana je bila zadovoljna, no sretniji i spretniji je bio Osijek”, rekao je nakon utakmice Mario Petrović.

U redovima Broda 035 ipak ističu da za njih ovo ne može biti neuspjeh, ambicije prije početka sezone bile su znatno drugačije.

“Moramo biti zadovoljni. U sezonu smo ušli s namjerom da ostanemo u ligi, a to smo napravili. Iznenađujuće smo posljednja tri kola dočekali u situaciji gdje smo bili na bod od doigravanja. Međutim imali smo dvije teške utakmice protiv Futsal Dinama i Split Tommy, te meč-loptu protiv Osijeka koju nismo iskoristili”, zaključio je Petrović.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?