Pirova pobjeda Futsal Dinama protiv Albone Potpićan ´98

Foto: Futsal Dinamo
Futsal Dinamo upisao je uvjerljivu pobjedu protiv Albone Potpićan ´98, no zbog slavlja Split Tommyja nova tri boda im nisu donijela željeno drugo mjesto.

Poraz od Nacionala u prošlom kolu stavio je Futsal Dinamo u nezahvalnu situaciju uoči posljednjeg kola. Kao rezultat toga stigla je pirova pobjeda protiv Albone Potpićan ´98 jer je Futsal Dinamo za željeno drugo mjesto bio potreban posrtaj Split Tommyja koji se nije dogodio.

Svoj dio posla Futsal Dinamo je odradio bez većih poteškoća. Razlika u kvaliteti bila je očigledna stoga su priliku dobili igrači koji su imali manju minutažu tijekom sezone, a s dva uvodna pogotka najbolje se odužio Gagulić. Neizvjesnost u utakmicu Albona Potpićan ´98 pokušala je vratiti pogotkom u 12. minuti, no ubrzo je uslijedio odgovor na drugoj strani. Među strijelce se iz penala upisao povratnik Franja, dok je na 4:1 povisio Matošević. Dominaciju Futsal Dinama okrunio Gagulić svojim trećim pogotkom u 18. minuti susreta. Mini-seriju domaćina prekinuli su gosti prije odlaska na predah smanjivši na 5:2.

Domaćini su efikasno otvorili i nastavak utakmice kada je u prvoj minuti svoj drugi pogodak postigao Matošević. Uzvratili su gosti sredinom poluvremena pogotkom za 6:3, no bilo je to sve od njih u današnjem ogledu. Do kraja dvoboja mrežu Albone Potpićan ´98 zatresao je vratar Maloševac, dok je konačnih 8:3 postavio Gašparinčić svojim prvijencem u debiju.

Unatoč uvjerljivoj pobjedi Futsal Dinamo će u doigravanje krenuti već u četvrtfinalu, a ime svog protivnika saznat će sutra nakon što svoju utakmicu odigraju Square i Alumnus. U slučaju pobjede Dubrovčana igrat će protiv njih, dok ih u suprotnom očekuje Brod 035.

1. Hrvatska malonogometna liga, 22. kolo:

Futsal Dinamo – Albona Potpićan ´98  8:3

Golovi: Gagulić 7, 11, 18 Franja 12, Matošević 14, 21, Maloševac 37, Gašparinčić 37 – Hoxha 12, 20, Bojkić 31

Futsal Dinamo: Bešlić (V), Đulvat, Reed, Čekol, Matošević, Škorić (V), Maloševac (V), Gašparinčić, Gagulić, Požega, Franja, Prgomet

Albona Potpićan ´98: Zahtila (V), Mataja, Bojkić, P. Drndić, Husarić, Crljenica (V), Dundara, Hoxha, T. Husarić, Katović

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?