Predsjednik Nacionala uhićen zbog sumnje u milijunsku prevaru

Foto: Nacional Zagreb
Ivica Đolo uhićen je u koordiniranoj akciji policije i USKOK-a zbog sumnje da je povezao niz osoba u zločinačko udruženje koje je pribavilo nepripadnu imovinsku korist od najmanje 1.956.000,00 kuna.

Kontroverzni predsjednik Nacionala Ivica Đolo uhićen je u srijedu pod sumnjom da je trojicu osumnjičenika te niz za sada nepoznatih osoba povezao u zločinačko udruženje koje je pomoću krivotvorene dokumentacije od građana iznudilo gotovo dva milijuna kuna, javlja Jutarnji list.

Oni su navodno većem broju građana nudili mogućnost povoljne kupnje stanova i zemljišta na području Grada Zagreba, a zapravo se radilo o nekretninama preminulih osoba. Lažnim predstavljanjem od žrtava su tražili podmirivanje navodnog poreznog duga i komunalnih doprinosa, dok su kasnije pod izgovorom sklapanja ugovora s Gradom tražili od zainteresiranih kupaca da uplate 1550 kuna po metru kvadratnom za otkup stana.

Predsjednik Nacionala, te ujedno i Plenuma prvoligaša, sportskoj je javnosti poznat s početka prošle godine kada je na derbiju protiv Futsal Dinama isprovocirao nerede na utakmici. Nakon toga je pokrenuo medijsku hajku na navijače objavljivajući njihove slike na internetu te iznosivši lažne informacije koje su nedugo zatim demantirane od strane policije, ali i njegovih igrača.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?