Smoje: Trebale su nam četiri godine da dođemo do borbe za prvaka

glas-slavonije.hr
Marin Smoje izrazio je zadovoljstvo oko plasmana u doigravanje te najavio utakmicu protiv Novog Vremena u kojoj neće moći računati na dva bitna igrača.

Osijek Kelme uspio je domaćom pobjedom nad slavonskim rivalom izboriti svoje mjesto u doigravanju. Ista sudbina zaobišla je Brod 035 koji je bez borbe za naslov prvaka ostao zbog pobjede Square. Prilično čvrstu utakmicu upotpunili su pogotci koji su stigli u drugom dijelu.

Osijek Kelme pobjedom u slavonskom derbiju izborio doigravanje

“Tvrda utakmica. Znali smo da moramo tražiti pobjedu, dok je njima i neriješeni ishod bio dovoljan. Dominirali smo tijekom cijele utakmice, no lopta nije htjela u gol. U nastavku smo rano skupili 5 prekršaja nakon čega nismo mogli igrati toliko agresivno. Srećom smo zabili dva brza gola te nas je to odvelo do pobjede”, izjavio je Goran Dakić.

Pobjedom i prolaskom svoje momčadi bio je zadovoljan trener Marin Smoje.

“Mora to tako biti kod nas. Četiri godine je trebalo da dođemo do borbe za prvaka. Utakmica je bila kvalitetna. Ljudi su uživali, pogotovo u drugom poluvremenu. Pobijedio je trenutno bolji protivnik, iako je meni izrazito krivo što Brod 035 neće biti u doigravanju jer su to zaslužili svojom igrom”, rekao je Marin Smoje za Slavonsku televiziju.

Pokazale su slavonske momčadi da na ovom području ima prostora za dodatni napredak, a možda već sljedeće sezone doigravanje izbore obje ekipe.

“To je moj san. O tome sam pričao dosta puta. Volio bih da se tu još netko priključi, ali dva prva prvoligaša trebaju Slavoniji. Dosta je više dominacije sjevera i juga, neka oni malo putuju kod nas u Slavoniju.”

Osijek Kelme se sada okreće četvrtfinalu doigravanja gdje ih očekuje gostovanje u Makarskoj. Protivnik će biti Novo Vrijeme.

“Imamo veliki hendikep zbog žutih kartona Mladine i Duvančića. Idemo u Makarsku odigrati hrabru utakmicu. Bit će teško bez dva motora, a pitanje je što će biti s Nospakom. Međutim, nada umire posljednja. Nema alibija, tko bude spreman taj će ići i bacit ćemo se na glavu”, zaključio je Smoje.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?