Smoje: Želimo izboriti majstoricu, a onda je sve moguće

glas-slavonije.hr
Početak doigravanja 1. HMNL nije započeo najbolje za Osijek Kelme. Poraz iz Makarske u petak će pokušati neutralizirati na domaćem terenu.

Osijek Kelme započeo je četvrtfinale doigravanja porazom u Makarskoj. Novo Vrijeme šokiralo je goste već u prvoj minuti, a ništa blaži nije bio niti početak drugog dijela kada je Eduardo povisio na 2:0. Do kraja susreta mreže su po jednom zatresle obje momčadi stoga je prva pobjeda u seriji pripala Makaranima rezultatom 3:1.

“Nije prvi put ove sezone da primimo pogodak na samom početku susreta. Poslije smo se uspjeli srediti, imali smo svoje prilike, ali, za razliku od Makarana, nismo ih iskoristili. Pobjeda Novog vremena je zaslužena. Mi smo pokušavali iz polukontri, a, po mom sudu, najbolji igrači u obje momčadi bili su vratari”, rekao je trener Marin Smoje za Glas Slavonije.

Ambicije Osječana neće zadovoljiti samo sudjelovanje u doigravanja. Plan za prolazak u polufinale gdje pobjednika očekuje Nacional temelji se na domaćem slavlju.

“Želimo izjednačiti rezultat i seriju dovesti do majstorice, a onda je sve moguće. U drugom susretu bit ćemo kompletniji, a moguće je čak i posve kompletni, što nam se ovog proljeća još ni jednom nije dogodilo” zaključio je Smoje.

Uzvratna utakmica na rasporedu je u petak, 12. svibnja, u dvorani Zrinjevac.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?