Split Tommy pobjedom nastavio lov na Futsal Dinamo

Foto: Osijek Kelme
Split Tommy bez većih je poteškoća svladao svoju prvu slavonsku prepreku, a novi izazov stiže im već sutra kada gostuju u Slavonskom Brodu.

Večerašnjom utakmicom malonogometaši Osijek Kelmea i Split Tommyja zaključili su susrete 20. kola 1. Hrvatske malonogometne lige. U iznimno važnom dvoboju za obje momčadi uspješniji su bili gosti zadržavši tako svoje izglede za osvajanje druge pozicije uoči doigravanja, dok će Osijek Kelme plasman u doigravanje tražiti u posljednjem kolu.

Splićani su susret otvorili znatno uspješnije. Igrala se 6. minuta dvoboja kada je Split Tommy stigao do vodstva nakon što je precizan bio Renato Koturović. Međutim, gosti nisu stali samo na tome. Ubrzo je reprezentativni dvojac Jakov Grcić i Josip Suton matirao svog suigrača iz reprezentacije te uoči odlaska na predah povisio na velikih 3:0.

Nastavak je ipak unio određenu stabilizaciju u redove domaćina koji je svim silama želio naći put do bodova vrijednih doigravanja. Tračak nade osigurao je Zvonimir Horvat pogotkom u 23. minuti utakmice, no na žalost domaćina i cjelokupne dvorane, to je bilo sve što su Osječani ponudili u ovom dvoboju.

Novo kolo na rasporedu je već sutra, stoga će Split Tommy svoj slavonsku turneju nastaviti u Slavonskom Brodu gdje ga očekuje Brod 035. S druge strane, Osijek Kelme je slobodan te će odlučujuću utakmicu za plasman u doigravanje odigrati sljedećeg vikenda kada u Zrinjevac stiže upravo sutrašnji protivnik Splićana.

1. Hrvatska malonogometna liga, 20. kolo:

Osijek Kelme – Split Tommy  1:3

Golovi: Horvat 23 – Koturović 6, Grcić 10, Suton 14

Osijek Kelme: Mladina (V), Nospak, Horvat, Eror, Duvančić, Lukenda (V), Mijić, Pranjić, Šalaj, Bartoluci, Ćurković, Peharda

Split Tommy: Jukić (V), Grcić, Jesus, Suton, Rafinha, Čizmić (V), Kosor, Vladović, Ćorluka, Marić, Koturović

Rezultati 20. kola:
Square – Albona Potpićan ´98 7:3
Futsal Dinamo – Brod 035 8:4
 Uspinjača – Novo Vrijeme 3:5
Vrgorac – Nacional 2:5
Osijek Kelme – Split Tommy 0:3
Alumnus slobodan
Poredak 1. HMNL:

* – odustao od daljnjeg natjecanja

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?