Sudar Futsal Dinama i Squarea osigurava nova uzbuđenja

glasgrada.hr
Dvoboji između Futsal Dinama i Squarea koji nas očekuju u okviru četvrtfinala doigravanja 1. HMNL donijet će niz novih uzbuđenja, ali i pogodaka.

Pobjeda Split Tommyja nad Nacionalom gurnula je Futsal Dinamo u četvrtfinalni dvoboj doigravanja 1. HMNL. Protivnik zagrebačkom sastavu bit će Square koji je pobjedom nad Alumnusom u posljednjem kolu osigurao svoje mjesto među šest najboljih momčadi.

Međutim, osim neizvjesnosti koju uobičajeno stiže kada se radi o susretima na ispadanje, posebnu pozornost na ovaj dvoboj donosi povijest međusobnih utakmica Futsal Dinama i Squarea.

Posebno su uzbudljivi bili ovosezonski susretu u kojima je Futsal Dinamo upisao dvije dramatične pobjede. U prvom dijelu sezone Modri su na domaćem terenu dočekali Square te utakmicu otvorili na idealan način – vodstvom 2:0. Stigli su gosti do izjednačenja, no posljednje tri minute Futsal Dinamo je ponovno dočekao s dva pogotka prednosti. Dramatičnu završnicu osigurao je Micevski pogotkom za 6:6 samo deset sekundi prije kraja. Međutim, radost domaćim navijačima osigurao Davor Kanjuh pogotkom sa zvukom sirene.

Jednako neizvjesno bilo je i u posljednjoj utakmici odigranoj u Dubrovniku kada niti vodstvo od 3:0 nije bilo dovoljno za Square da sruši Futsal Dinamo. Nakon početnog šoka uslijedio je veliki preokret u kojem je pobjeda otišla na stranu gostiju nakon što je konačnih 5:4 za Futsal Dinamo postavio Matej Horvat.

Osim brojnih preokreta, susrete između Futsal Dinama i Squarea obilježava veliki broj pogodaka. Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da na susretima ovih momčadi gledatelji imaju priliku u prosjeku vidjeti 7,6 golova po utakmici.

Grafika (Futsal Dinamo)
Grafika (Futsal Dinamo)
14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?