Suton: Prvo poluvrijeme odigrali smo savršeno, možemo biti prezadovoljni

HNS
Hrvatskoj je posljednjeg dana dovoljan i bod za prvo mjesto, a ponovi li minimalno izdanje protiv Belgije, to neće biti upitno.

Iako su Belgijanci živjeli u uvjerenju da mogu protiv Hrvatske, u nedjelju su im Vatreni servirali bolno otriježnjenje.

„Odigrali smo fantastično prvo poluvrijeme i s time smo utakmicu riješili u svoju korist”, sumirao je ukratko hrvatsku predstavu drugog dana strijelac prvog pogotka Josip Suton, a prenio Futsal-magazin.

Suton je zabio u četvrtoj minuti, a do kraja je Hrvatska postigla još pet. Belgijanci su bili potpuno inferiorni.

„Sigurno da je presudila naša kvaliteta. Nismo podcijenili belgijsku reprezentaciju jer smo jučer vidjeli kako je dosta problema napravila ukrajinskoj reprezentaciji. Belgijanci su pokazali kako imaju prilično solidnu reprezentaciju satkanu od dosta individualne kvalitete, ali taktički smo na podosta višoj razini od njih.”

Iako je valjalo pričekati još utakmicu Ukrajine i Crne Gore, već je tada bilo prilično jasno da će Hrvatska u posljednji dan ući na prvom mjestu te će joj u utakmici koja se čekala od samog početka s Ukrajinom za izravan plasman na Euro u Sloveniji odgovarati i neodlučan ishod zbog uvjerljivo najbolje gol-razlike.

„Jučer nam je protiv Crnogoraca bila prva utakmica i trebalo se malo priviknuti na podlogu i loptu. Čak smo bili i malo nervozni, ali smatram kako smo potpuno zasluženo pobijedili. Danas smo ubacili u brzinu više, a nadamo se kako ćemo protiv Ukrajinaca biti još bolji. Možemo biti prezadovoljni današnjom utakmicom, a pogotovo s prvim poluvremenom koje smo odigrali savršeno. Budemo li ubuduće na takvoj razini, svakoga možemo pobijediti. 

Ne prestaju hvalospjevi da je ovo najbolja Hrvatska ikad.

“Atmosfera je zbilja fantastična. Cijela je reprezentacija stvarno vrhunska i svaka čast svima. Nakon što smo osigurali dodatne kvalifikacije, rasterećeno možemo igrati protiv Ukrajine. Iskreno se nadamo izravnom plasmanu na Europsko prvenstvo.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?