Javorović: Kvalitetna smo momčad koja može napraviti još mnogo toga

Sportarena.hr, HRFUTSAL
Matea Javorović osvrnula se na osvajanje naslova prvaka 1. HMNL za žene te najavila kako MC Plus ne misli stati na osvojenom prvenstvu.

Nakon tri mjeseca od osvajanja naslova prvaka 1. HMNL za žene, dojmovi se i dalje nisu u potpunosti slegli. Svoj osvrt na put do vrijednog trofeja podijelila je Matea Javorović, malonogometašica aktualnog prvaka MC Plusa.

„Prošlo je već tri mjeseca, a kao da je bilo jučer. Smatram kako smo napravile izvrstan postao. Isplatili su se sav trud i znoj jer nema ljepšeg osjećaja negoli okititi se titulom prvaka“, izjavila je Matea Javorović za Futsal Magazin.

Upravo je ova sezona bila premijerna za Javorović kada je u pitanju futsal, a odmah je dobila priliku podignuti pehar. Rezultat je to koji će biti dodatni pokretač u narednoj sezoni.

„Teško je pojasniti sreću koja te tada obuzme. Uzeti naslov, uspeti se na najvišu stepenicu i probuditi se kao prvak jednostavno je neopisivo. Za mene je to bila posebna sreća jer mi je tek prva sezona u futsalu i odmah naslov. Nadam se kako već iduće sezone idemo po novu titulu, odnosno kako ćemo obraniti naslov prvaka.”

Za veliki uspjeh kluba najzaslužniji je bio timski rad koji je odveo MC Plus na sam vrh prvenstvenog poretka.

„Uvijek naglašavam da je zajedništvo najbitnije te da se svaki trud i rad itekako isplate što se vidjelo i prilikom našeg osvajanja. Ekipa smo koja ide do kraja, koja se bori do zadnje minute. Jednostavno rečeno, ekipa smo koja se ne predaje. Mislim da nas je baš takav mentalitet i poveo do naslova.”

Osvajanje naslova samo je najava onoga što MC Plus planira u napraviti u budućnosti jer prema riječima Javorović, klub se ne planira zadovoljiti samo ovom titulom.

„MC Plus je jedna kvalitetna momčad koja može napraviti još mnogo toga. Na sadašnjem naslovu ne mislimo stati. Sezona je bila vrlo uspješna, ali treba se okrenuti budućnosti i novim pothvatima. Uz aktualne trenere i treninge koje odrađujemo, možemo još poprilično napredovati i pritom postati još boljim igračicama, odnosno još boljom ekipom. Imamo sve uvjete i mogućnosti da tako i bude”, zaključila je Javorović.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?