medvescak
725
10

Hokejaši Medveščaka sezonu otvaraju u Sisku

Medveščak Zagreb
Vrhunski hokej se barem na kratko vraća u Sisak.

Zagrebački hokejaši Medveščaka, zbog rekonstrukcije Ledene dvorane Doma sportova, prve će tri utakmice kao domaćin u EBEL ligi u rujnu igrati u novoizgrađenoj Ledenoj dvorani “Zibel” u Sisku, doznaje se neslužbeno u gradskoj upravi.

Više o velikom sportskom događaju za Sisak, bit će poznato nakon konferencije za novinare, koja je u Gradskoj vijećnici najavljena za utorak, 11. rujna, na kojoj će uz domaćine biti nazočni i predstavnici Medveščaka, prenosi HRT.

Time će Siščani nakon nekoliko desetljeća ponovno imati prilike gledati vrhunske hokejaške utakmice u novoj dvorani kapaciteta oko 2000 sjedala. U subotu, 22. rujna, protivnik će Medvjedima biti EC Dornbirn Bulldogs, dan poslije UPC Vienna Capitals, a 30. rujna Moser Medical iz Graza.

Nakon izgradnje, u rekordnom roku od 10 mjeseci, nova Ledena dvorana u Sisku, svoja je vrata otvorila u siječnju ove godine, što je osjetno produžilo sezonu klizanja. Dvorana je kružnog oblika, poput pločice za hokej, površine 6000 četvornih metara, a izgradnja je stajala 27 milijuna kuna.

Hokej u Sisku ima dugu tradiciju, počeo se igrati 1930. godine, a klub je, kao drugi u Hrvatskoj, iza zagrebačkog, utemeljen 1934. godine. Hokejaši sisačke INA-e nastupali su i u prvoj ligi bivše države.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?