medvescak
725
10

Medveščak doveo dva nova kanadska napadača

www.medvescak.com
Medvjedi se pojačavaju za novu sezonu u EBEL ligi.

Kanađani Sebastien Sylvestre i John Armstrong nove su akvizicije KHL Medveščak u režiji sportskog direktora Aarona Foxa. Obojica dolaze iz Velike Britanije.

Sylvestre (24) je napadačk koji dolazi iz Belfast Giantsa. Svoju karijeru započeo je u Kanadi igrajući za sveučilišni klub Antoine-Girouard Gaulois. 2014. ulazi u EHCL u dresu Bakersfield Condorsa, a u istoj ligi igrao je za Misouri Maverickse te Elmira Jackalse sezonu kasnije. U EHCL- u je odigrao 203 utakmice uz 138 bodova. U britanskom EIHL-u je za tim iz Belfasta odigrao 56 utakmica uz 75 bodova (31 pogodak, 44 asistencije).

„Sebastian stiže u Medveščak iz Velike Britanije gdje je bio TOP igrač prošle sezone. Dolazi sa željom da se dokaže i napravi veliki rezultat za naš klub u jačoj europskoj ligi poput EBEL-a. Ima odlične igrače vještine i jaku energiju. Nama je upravo potreban takav solidan centar koji se može prilagoditi svakoj situaciji i iskoristiti je u našu korist“, najavio je Sylvestreov dolazak u Medveščak sportski direktor Aaron Fox.

Armstrong je pak većinu karijere proveo u Sjevernoj Americi izmjenjujući dresove kanadskih i američkih klubova. Igrao je u OHL-u, ECHL-u i AHL-u. U Europu je stigao 2014. i ostao sve do danas. Igrao je u Norveškoj, Danskoj, a protekle dvije sezone proveo je u Sheffield Steelersima za koje je odigrao 91 utakmicu te pritom postigao 89 bodova.

„John je pouzdan napadač. Igra oštro, brzo i jedan je od onih igrača koje trebate kako biste pobjedili utakmicu. U svakom dosadašnjem klubu bio je uspješan igrač na kojeg se uvijek može računati, koji zna kako zabiti golove i osigurati bodove te se poput nas raduje izazovu igranja i postizanju golova u EBEL prvenstvu“, rekao je o Armstrongu Fox.

Pojačanja će se momčadi pridružiti na pripremama za novu sezonu u kolovozu.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?