medvescak
725
10

Medveščak potpisao dva nova Medvjeda u brlog

Getty images
Medveščakova nova pojačanja imaju iskustva u NHL-u i AHL-u.

Iz njemačkog DEL-a u Medveščak stižu sjevernoamerički napadači Greg Mauldin i Jordan Samuel Thomas.

Mauldin, napadač s velikim stažom u NHL-u i AHL-u dolazi iz njemačkog ERC Ingolstadta. Prije njemačkog DEL-a, igrao je u švicarskom NLA prvenstvu kao član HC FribourgGotterona.

“Greg je vrhunski napadač koji će se sigurno uklopiti i bit će odlično pojačanje našem timu, na ledu i izvan leda. On igra odlično u dva smjera i igrač je na kojega možemo računati svake večeri“, izjavio je Aaron Fox, Medveščakov sportski direktor i novi glavni trener.

Mauldin je NHL-u odigrao 36 utakmica u dresu Columbs Blue Jacketsa, New York Islandersa i Colorado Avalanchea. U AHL-u ima 486 utakmica. Igrao je Houston Aerosima, Binghamton Senatorsima, Bridgeport Sound Tigersima i Lake Erie Monstersima, a najduže se zadržao u Syracuse Crunchima od 2003 do 2006.

Jordan Samuels Thomas dolazi iz njemačkog Augsburger Panthersa. U svojoj karijeri odigrao je 195 AHL utakmica te 148 NCAA utakmica. U AHL-u je igrao za Rochester Americanse, Ontario Reignese i San Diego Gullse. U NCCA-u najduže se zadržao u Quinnipiac University Bobcatsima.

“Thomas u Zagreb dolazi turbo motiviran. Imao je uspješan kratki angažman u DEL ligi i vrlo je naporno radio preko ljeta. On je jedan od onih momaka koji žele glavnu ulogu na ledu i od prvog će dana biti gladan uspjeha. Odlično se, poput Mauldina, uklapa u stil igre koji želimo postići“, najavio je dolazak novog napadača Fox.

Novi Medvjedi u brlogu Medveščaka pridružit će se u kolovozu s početkom priprema u Zagrebu.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?