medvescak
725
10

Medveščak produžio suradnju s dvojicom igrača

www.medvescak.com
Sportski direktor kluba potvrdio je dva produženja ugovora za novu sezonu.

Najbolji hrvatski klub hokeja na ledu, Medveščak, nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu sudjelovanja u EBEL ligi. Vjernost klubu produžili su braniči Adam Deutsch i Mark Čepon.

“Sretni smo što se Adam i Mark vraćaju. Od Adama očekujemo velike stvari budući da je počeo igrati izvrstan hokej prije svoje ozljede. Sada se potpuno oporavio i spreman je na veliki povratak i uspjeh. Vjerujemo kako se i Mark u momčad vraća pun samopouzdanja kako bi nastavio svoj napredak uspješno započet prošle sezone. On je jak i velik igrač i željeli bismo da se ove sezone istakne svojom igrom i zalaganjem za momčad”, komentirao je povratak dvojice igrača sportski direktor Aaron Fox.

Deutsch se klubu pridružio 2014. u posljednjoj klupskoj sezoni u KHL-u. Potom je kratko otišao u svoj klub Brynas IF, pa se potom opet vratio u Medveščak. Prošle je sezone odigrao 33 utakmice i pritom zabilježio osam bodova – dva pogotka i šest asistencija.

Slovenski branič hrvatskih korijena, Mark Čepon, osvojio je juniorski EBEL 2014. sa Olimpijom, a prošle godine je došao u Medvjede te je odigrao 59 utakmica uz četiri boda. Zaigrao je i za M2 momčad s kojom je osvojio IntHL prvenstvo – tu je u devet utakmica zabilježio 15 bodova.

Čepon ima bogato iskustvo igranja za nacionalne selekcije Slovenije, a osim toga, veliki je zaštitnik sugirača te ne ostaje dužan protivnicima. Njih dvojica će se Medveščaku pridružiti u na pripremama u drugom tjednu kolovoza u Zagrebu.

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?