medvescak
725
10

Promjene u Medveščaku, sportski direktor sjeda na klupu

Douglas Bradley, dosadašnji trener, bit će pomoćnim novom - Aaronu Foxu.

Jedini hrvatski predstavnik u EBEL-u, zagrebački Medveščak, ima novog trenera. Umjesto Douglasa Bradleyja na klupu će sjesti dosadašnji sportski direktor, a nekoć i igrač, Aaron Fox.

Foxu će, zanimljivo, asistirati upravo Bradley, a bit će tu još Carter Breston, trener golmana Petar Skrablj te nekadašnji igrač Medveščaka Marcel Rodman kao Foxov savjetnik za hokejaške operacije, ali i trenerski asistent.

“Mnogo smo interno razgovarali tijekom ovoga ljeta o pravom smjeru koji bismo trebali slijediti po tom pitanju te smo se kao tim dogovorili da je ovo najbolje za ukupnu organizaciju. Kada sam o tome raspravljao s Dougom Bradleyjem, on se složio da bi to mogao biti veliki korak naprijed. Njemu je odnos koji smo prošle godine imali na klupi i u radnom okružju bio jako ugoda, i obojica smo se složili da je najbolje da nastavimo ovako. Ne mogu ni poželjeti boljeg suradnika ni za sebe ni za cjelokupnu organizaciju”, rekao je Fox koji je kao Bradleyjev asistent imao iskustva u vođenju utakmica.

“Okusio sam to prošle sezone i bilo mi je pravo zadovoljstvo doprinositi svakodnevnim naporima. Zbližio sam se s igračima i uveo neke stvari za koje vjerujem da će nam pomoći da budemo uspješniji. Moja su očekivanja dati cijelog sebe ovom poslu i znam da će nam to donijeti uspješnu sezonu.

Medveščak je prošle godine izborio doigravanje EBEL-a, što očekivati u sljedećoj.

“Uspjeli smo zadržati našeg najboljeg igrača Oldena, što je veliki korak u pravom smjeru za nas. Oduševljen sam i novim pojačanjima. Mislim da i naprijed imamo nekoliko vrsnih napadača, uz našeg kapetana koji se vraća planiramo dodati još dva vrhunska napadača veterana, uz nekoliko mlađih igrača kao što su Sylvestrea i Armstronga, koji će se boriti za važniju ulogu. Naš je cilj pobjeđivati i izboriti jedno od prvih šest mjesta u prvom krugu. Svakome ćemo biti težak protivnik. Želimo biti tim koji igra agresivno i brzo. Ključno će biti i to da naši vratari otpočetka budu dobri, tako da možemo u igru krenuti kako treba i diktirati naš stil. Idemo u doigravanje, a nakon toga se nadam da ćemo naše rezultate podići na novu razinu i vidjeti što će se dogoditi.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?