europa-kosarka
71
4

Spahiji ipak odobrena viza, putuje u Rusiju na ogled Khimkija i Maccabija

Getty Images
Hrvatskom košarkaškom strategu prijetio je bizaran razlog zbog kojeg umalo nije mogao voditi svoju momčad u Rusiji.

Hrvatski košarkaški trener Neven Spahija, koji je ovoga ljeta preuzeo izraelski Maccabi Tel Aviv imao je problema s ishodovanjem vize te mu je umalo ostao bez vođenja svoje momčadi na gostovanju kod vrlo jakog rivala Khimkija u četvrtak.

Njegova momčad u sklopu osmog kola Eurolige igra kod druge momčadi ljestvice koja je izgubila tek jednom u šest utakmica, ali naš stručnjak nije dobio vizu za put u Rusiju. Razlog je što nema dovoljno mjesta u svojoj putovnici, potrošeni su svi prazni papiri pa Spahija trenutno ne može ishoditi vizu.

Ipak, taj problem riješen je tijekom današnjeg dana, pa će Spahija ipak otputovati sa svojom momčadi u Moskvu na utakmicu koja je na rasporedu u četvrtak od 18 sati.

Spahija se ovoga ljeta vratio iz Sjedinjenih Američkih Država gdje je radio kao pomoćnik u Atlanta Hawksima te je preuzeo Maccabi Tel Aviv.

S tzv. Ponosom Izraela ima četiri pobjede iz šest euroligaških okršaja, dok je na domaćoj sceni savršenog učinka nakon šest kola. Njegova momčad prije samo četiri dana na svom parketu svladala je vrlo jaki Real Madrid sa sedam poena razlike.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?