europa-kosarka
71
4

Šved: Nadam se Khimki može do final-foura

Euroliga
Najbolji ruski košarkaš osvrnuo se na reprezentativne i klupske obveze.

Najbolji ruski košarkaš Aleksej Šved ponovno se priključio reprezentativnim obvezama nakon što nacionalni dres nije “obukao” godinu dana. Tom se prilikom osvrnuo na predstojeće utakmice ruske reprezentacije protiv Češke i Bugarske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo kao i o šansama Khimkija u Euroligi.

“Nedostajala mi je reprezentacija. Drago mi je da ću ponovno vidjeti sve momke, trenere i stručni stožer. U timu je uvijek odlična atmosfera. Dobro je da smo se okupili dva tjedna prije utakmice kako bi se malo uigrali i podsjetili nekih akcija. Pomoći će nam to što ćemo igrati prijateljske utakmice”, rekao je Šved.

“Ne mislim da će biti lako protiv Češke i Bugarske jer u Europi nema slabih momčadi. Ovo je druga runda i neće biti lako, ali ćemo probati ostvariti dvije pobjede. Svi igrači žele na Svjetsko prvenstvo”, nadodao je.

29-godišnjak je zadnji put za reprezentaciju nastupio na Eurobasketu 2017. godine kada je s Rusijom osvojio četvrto mjesto.

“Nadam se da možemo do final-foura, ali prvo se moramo dobro spremiti za sezonu. Uvijek je dobra atmosfera u Khimkiju, pomažemo jedan drugom i novi igrači se brzo privikavaju. Igrat ćemo utakmicu po utakmicu te ćemo vidjeti što će biti na kraju”, osvrnuo se bek šuter i na klupske obveze.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?