hrvatska-kosarka
336
4

Cedevita otputovala na Roglu, četiri “stranca” priključila se pripremama

Cedevita
U Cedevitinu autobusu za Sloveniju našli su se i Miro Bilan i Nik Slavica.

Nakon početnog upoznavanja Cedevitin autobus krenuo je na Roglu. Sljedećih desetak dana hrvatski prvak boravit će u Sloveniji i u međuvremenu odigrati dvije prijateljske utakmice (27. kolovoza Enisej Krasnojarsk, 30. kolovoza Kormend).

Još uvijek u Zagreb nije sletio Kevin Murphy i najnovije pojačanje Chris Johnson pa je Jure Zdovc poveo deset igrača, a to su: Will Cherry, Demetris Nichols, Andrija Stipanović, Toni Katić, Karlo Žganec, Toni Perković, Darko Bajo, Lovro Buljević i Antonio Jordano. 

Međutim, u autobusu je trebalo pronaći još mjesta za četvoricu. Cedevita nije imala ništa protiv da se pripremama priključe Franko Kaštropil, Miro Bilan, Nik Slavica i Sven Smajlagić. 

Jedan od rijetkih starosjedioca u ovoj Cedeviti jest Karlo Žganec.

“Odradili smo prvi dio, nekoliko dana malo se upoznali i sada idemo raditi na Roglu. Idemo dizati fizičku spremu, uigravati se lagano dok se svi igrači skupe i polako dizati formu. Ima puno novih igrača. Sigurno da će trebati neko vrijeme dok se uigramo. Još nas nedostaje, ali s ovim što sam dosad vidio, zadovoljan sam. Sigurno da su svi željni dokazivanja i bit će zanimljivo.”

Kako mu se sviđaju američke akvizicije?

“Dosad je samo Will Cherry s nama trenirao i zasad mi se sviđa. Fizički je moćan, van parketa je super dečko, tako da očekujem da će i ostali biti kao i on.”

 

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?