GM Warriorsa: Durant je zaslužio potpisati ugovor kakav želi

Generalni menadžer Golden State Warriorsa Bob Myers očekuje brze i uspješne pregovore o produžetku suradnje s Kevinom Durantom i trenerom Steveom Kerrom.

Kevin Durant može potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 160.000.000 dolara, a Myers mu je spreman ponuditi, kako kaže, “sve što želi”.

“Nekada nema pravih pregovora. Volio bih da ostane ovdje narednih deset godina, pogledajte samo što je napravio za nas prošle sezone. Zaslužio je pravo da potpiše ugovor kakav želi. Želim samo da bude sretan i da zna da ga mi želimo dok god on želi biti ovdje. Zaslužio je diktirati uvjete i ne očekujem duge pregovore”, istaknuo je Myers.

Kako se navodi na službenim stranicama NBA lige, o produžetku suradnje s Warriorsima razmišlja i trener momčadi Steve Kerr. On s franšizom iz San Francisca ima ugovor na još godinu dana, a očekuje se da ga i produži.

Kerr planira na duže staze ostati u franšizi i voditi Warriorse možda i cijelo desetljeće.

“Završit ćemo to brzo, mislim da tu nema mnogo posla. Ako pričate s našim igračima, vidjet ćete da oni vole igrati za njega i da prolaze sve zajedno s njim”, dodao je Myers.

GM Golden Statea želi zadržati cijelu momčad na okupu, kaže da je fokus na Durantu, ali da se razmišlja i o Draymondu Greenu, kojem su ostale još dvije godine ugovora, i Klayu Thompsonu, koji s Warriorsima ima još godinu dana suradnje.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?