James želi dovesti Klayja Thompsona u Lakerse

Getty images
Najbolji košarkaš današnjice okuplja momčad u Gradu anđela.

Ovog ljeta, ponajbolji košarkaš današnjice, LeBron James, hladni i nezanimljivi Cleveland zamijenio je Los Angelesom gdje će od sljedeće sezone nastupati za Lakerse.

Momčad 17-erostrukih prvaka NBA lige nema momčad za doigravanje na tradicionalnom jakom Zapadu, još otkako je Kobe Bryant odigrao svoje zadnje natjecateljske sezone, ali je LeBron na roster doveo Ronda, Stephensona i McGeea , pomalo kontroverzne ali talentirane igračke figure, uz talentiranu koru momčadi s mladim Ingramom, Ballom, Kuzmom i drugima međutim, da bi se mogao boriti za naslov, fali mu još koji igrač njegove razine.

Navodi iz SAD-a spominju kako bi se trostrukom NBA prvaku, s Heatom i Cavsima, nagodinu mogao pridružiti sjajni bek šuter Klay Thompson iz redova aktualnih prvaka i Jamesovih nemeza iz Golden State Warriorsa.

Thompson je sjajan obrambeni igrač te još bolji šuter, koji u tijeku karijere ima iznimno visok postotak šuta za tri poena, višestruki je All-star igrač te također trostruki NBA prvak (2015., 2017., 2018.).

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?