Lakersi ponovno ciljaju visoko: Zvijezda Warriorsa mogla bi putem Grada Anđela

Getty Images
Franšiza iz Los Angelesa ponovno cilja visoko...

Lakersi su ovog ljeta napravili ogroman posao dovevši LeBrona Jamesa u svoje redove, a uz postojeća velika imena, franšiza iz Los Angelesa planira se vratiti na sam vrh NBA scene.

No izgleda kako nisu gotovi s bombastičnim transferima.

Naime, na radaru im se sada našao Klay Thompson, jedan od velikana Golden State Warriorsa i ponajbolji dvosmjerni igrač lige te i fantastičan šuter igrač na parketu. Naravno, ovo neće biti lagan posao pošto je Thompson neizostavan dio uspjeha jedne od najboljih momčadi najjače košarkaške lige svijeta posljednjih godina.

Podsjećamo, Klay je izabran kao 11. pick još prije sedam godina, a od tada je četiri puta bio All-Star i tri puta osvojio naslov. Napomenimo kako mu prosjek ubačenih trica ne ide ispod 40 %…

No ono na što Lakersi ciljaju je kraj ugovora. Nakon ove sezone on postaje slobodan agent, a kako je sada već u 28. godini života moguće je da se poželi okušati i na nekim drugim mjestima pošto je još uvijek u najboljim godinama karijere.

Klay je nedavno izjavio i da je spreman umiroviti se kao jedan od Ratnika, no pošto je i sam rodom iz LA-ja, a njegov je otac u Lakersima i završio svoju NBA karijeru (uz dva naslova), ova opcija i nije toliko nemoguća.

Lakersi će Klaya “napasti” s gotovo 40 milijuna eura koje će imati na raspolaganju sljedećeg ljeta, no sve ovisi o tome hoće li uspjeti igrača nagovoriti na transfer jer kako sada stvari stoje, Thompsona novac i ne zanima toliko…

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?