Magic Johnson: Lebron zna Lakerse bolje od mene!

Getty Images
Legenda i GM NBA ligaša iz Los Angelesa oduševljen je odnosom sueprzvijezde prema novom klubu.

Kao i svi veliki sportaši i Lebron James često, prije svega zbog ogromne, neutažive ambicije zna biti iritantan, neumjeren. Ali, da nije takav ne bi bio najbolji košarkaš na svijetu.

Ali, vrhunskog sportaša, u ovom slučaju košarkaša ne čini samo stav, već i veliki, veliki rad kakav prosječan stanovnik Hrvatske ne može ni zamisliti. A to nije samo puko šutiranje trica i slobodnih bacanja na treninzima do iznemoglosti, ili pak dizanje utega u teretani, trčanje kruga za krugom… Ne, to je i ozbiljna mentalna priprema, što kroz rad s psihijatrima, što kroz “učenje”. A, kako i svuda, tako i u košarci, odlikaši vladaju.

A Lebron je, bez sumnje, odlikaš, čovjek koji ne samo da zna svoju, nego i protivničku momčad od detalja. Upravo ovu njegovu, cerebralnu kvalitetu izdvojio je Earvine Magic Johnson, legendarni košarkaš, a sada generalni menadžer iz Grada anđela koje je pojačao Kralj James.

“Došao je kod mene u kancelariju da porazgovaramo o ekipi i njemu, raznim stvarima. Ali, ostao sam zatečen pošto sam uvidio da Lebron poznaje Lakerse bolje od mene!”, oduševljen je Magic.

“Doslovno mi je pred očima razmotirao cijelu situaciju u ekipi. Zna točno koji su nedostaci i prednosti svih naših igrača, ali i same momčadi. Tim razgovorom smo uspostavili kontakt kako smo samo poželjeti mogli. Bio je to samo opušteni razgovor dva košarkaša i uživao sam!”

Ovo djeluje kao početak divnog prijateljstva.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?