Nowitzki hvali Hrvata: Šarić igra jako dobru košarku

Getty Images
Dirk Nowitzki je veliki fan Darija Šarića i njegove igre u Philadelphiji.

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić pruža odlične partije u Philadelphiji, a u posljednjih 16 utakmica ostvario je prosjeke od 20,3 koševa i 8 skokova uz 48,4 % šuta iz igre.

Takvim nastupima Šiši je prikupio veliki broj obožavatelja, a među njima je i jedan od najboljih krilnih centara u povijesti lige – Dirk Nowitzki.

“Mislim da se Šarić kako dobro osjeća ovdje i da ga je momčad odlično prihvatila, jer igra jako dobru košarku. 76ersi već sada kreiraju dosta akcija za njega, a njegova je velika prednost da može igrati na obje strane terena”, rekao je slavni Nijemac za NBA.com, te dodao:

“On može završiti akciju, može napraviti prodor do obruča, može izvući kontakt i iznuditi slobodna bacanja. Također može i zabiti tricu, što mu otvara dodatni prostor za prodore. U trenucima kada se lomi utakmica bez problema preuzima odgovornost i kreira napade”, zaključio je Nowitzki.

Šarić skuplja pohvale sa svih strana, a ova ima posebno značenje jer dolazi od iskusnog igrača koji je dugi niz godina dominirao NBA ligom igrajući na istoj poziciji kao Dario.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?