Odluka je pala: Teodosić ostaje u Clippersima

Getty Images
Teodosićevu poziciju neće ugroziti ni to što Clippersi u rosteru imaju čak osam bekova i playmakera, uključujući i srpskog kapetana.

Miloš Teodosić iskoristio je opciju da se automatski produži ugovor s Clippersima na još jednu sezonu, a momčad iz Los Angelesa je čvrsto odlučila da srpskog razigravača ostavi u u rosteru i poslije ljeta.

Tako barem tvrdi specijalizirani košarkaški portal Eurohoops, koji tvrdi da se situacija u Clippersima značajno promijenila otkako je DeAndre Jordan došao u Dallas i da je Teodosić siguran za narednu sezonu na plaći od 6.300.000 eura.

Prema informacijama specijaliste za NBA Bobbyja Marksa, čak i u slučaju da vrate Luca Mbah a Moutea, Clippersi će biti na 118 milijuna dolara, što je za 5,7 milijuna dolara manje od granice gdje se probija luksuzni porez.

To je upravo stavka koja je drastično promijenila situaciju u slučaju Miloša Teodosića. Clippersi će najboljeg srpskog košarkaša zadržati, a koliko im je važan govori i podatak da su s njim u rosteru prošle sezone imali učinak od 29-16 u 45 utakmica.

Bez njega, bili su na samo 13 pobjeda u 37 utakmica.

Teodosićevu poziciju neće ugroziti ni to što Clippersi u rosteru imaju čak osam bekova i playmakera, uključujući i srpskog kapetana.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?