Parkera ne napušta optimizam: Pobjeđivali smo godinama, ali moramo izboriti doigravanje

Getty Images
San Antonio je trenutno na desetom mjestu Zapadne konferencije.

Bez dva najbolja igrača koja su van stroja San Antonio Spursi počeli su raditi ono što od njih nitko nije navikao – nizati poraze. Od posljednjih 14 utakmica dobili su tri i potonuli sve do desetog mjesta na Zapadu.

Tako je prvi put u posljednjih 20 godina moguće da Spursi ostanu bez doigravanja, ali kada se uzme sve u obzir, ništa to nije tako šokantno. Kawhi Leonard praktički nije ni igrao, Aldridge je trenutno ozlijeđen, a Parker, Ginobili i Gasol imaju zajedno više od 110 godina.

“Pobjeđivali smo godinama. Otkako sam ja u Ligi igrali smo osam finala konferencija i pet državnih finala. Puno smo pobjeđivali, ali ove sezone muče nas ozljede. Sada moramo pronaći način da se izborimo doigravanje”, rekao je Tony Parker.

Imaju još 15 utakmica do kraja, a u prvima im raspored ne ide na ruku. Osim Orlanda igrat će s New Orleansom, Minnesotom, Golden Stateom, no svi će oni, ako ništa drugo, doći u AT&T centar. Protiv Pelicansa mogao bi se vratiti Leonard bez kojega će Spursi teško vidjeti doigravanje.

“Vidio sam da se piše da će se vratiti… Znam samo da se svi žele boriti. Imamo karakter. Ako se Kawhi vrati, nadam se da će nam i pomoći. Neće biti lako jer nije igrao skoro dva mjeseca”, dodao je Parker.

Nevjerojatno, također, zvuči podatak da su Spursi  u samo jednoj utakmici imali sve igrače na raspolaganju, a Gregg Popovich u dosadašnjih 67 utakmica 23 je puta krenuo s različitim petorkama.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?