Rađa: Ovolika količina pozitivne energije nije normalna

Screenshot
Dino Rađa četvrti je hrvatski košarkaš koji je ušao u Kuću slavnih.

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena Dino Rađa (51) u noći s petka na subotu je postao članom košarkaške Kuće slavnih u američkom Springfieldu, te je postao četvrti Hrvat koji je ušao među košarkaške besmrtnike. Prije njega to su uspjeli Krešo Ćosić (1996.), Dražen Petrović (2002.) i Mirko Novosel (2007.), a da je sve proživio veoma emotivno svjedoči i njegova posljednja poruka na društvenoj mreži.

“Hvala svima sto puta. Znam da sam već pisao, ali tolika količina pozitivne energije da to nije normalno. Stotine poruka na mobitel, Viber, WhatsApp, Facebook ne stignem ni pošteno pogeldati. Toliko emotivnih riječi dobivam da ne prestajem cmizdriti cijeli dan. Svako malo me netko takne u srce. Ovo ću pamtiti cijeli život i kad se malo sredim, sve ću život screenhot napraviti i objaviti j….. knjigu, napisao je Rađa na službenom Facebook profilu.

U dresu Jugoplastike Rađa je tri puta bio prvak bivše Jugoslavije, dva puta prvak Europe, s reprezentacijom Hrvatske osvojio je srebro na OI 1992., broncu na SP 1994. i broncu na EP 1995. S reprezentacijom bivše Jugoslavije ima srebro sa OI 1988., dva zlata sa Eurobasketa (1989, 1991), te zlato sa SP 1990.

Tijekom karijere igrao je za Jugoplastiku, Messaggero iz Rima, Boston Celticse, Panathinaikos, Zadar, Olympiacos, Cibonu, a igračku karijeru završio je sa 36 godina kada je odveo Split do naslova prvaka.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?