Šarić i Philadelphia ispustili +22 protiv Bostona u Londonu

NBA Twitter
Philadelphija 76ers i Boston Celticsi susreli su se u O2 areni u Londonu.

Philadelphia 76ersi i Boston Celticsi odigrali su susret u londonskoj O2 areni te su Dario Šarić i ekipa nakon odličnog starta, ipak na kraju ispustili inicijalno vodstvo i ostali poraženi.

Boston je na kraju slavio završnim rezultatom od 114:103, a glavnu ulogu u uništavanju 76ersa imao je Brown uz 21 poen, dok je odmah iza njega bio Irwing uz 20. Za Philadelphiju je briljirao Reddick uz 22, a naš Dario ubacio je svega 14 poena.

Prva dionica otišla je u ruke Philadelphije, koji ju završavaju solidnom prednošću od +7 na semaforu, što su nastavili graditi i u drugom dijelu te urbzo stigli i do prividno nedostižnih +22, što je do kraja poluvremena ipak palo na manjih, no svejedno impresivnih +9.

Druga polovica susreta bila je potpuno drugačija pjesma.

Boston se počeo buditi i malo po malo topio tu prednost koju su 76ersi stvorili kroz prvi dio susreta. Treća dionica bila je ujedno i prva koju su Celticsi pobijedili i to vrlo uvjerljivo s 37:22, što je već onda preokrenulo rezultat na 85:79 u njihovu korist.

Posljednja dionica protekla je u vrlo sličnom tonu kao i treća – Boston je i dalje napadao i samo nadodavao ulje na vatru, a u jednom trenutku brojali su i do ogromnih +19, što je u tom trenutku ugasilo bilo kakve nade Šarićeve momčadi za preokret.

NBA, 11.01.

Philadelphia 76ers – Boston Celtics 103:114 (28:23, 29:25, 22:37, 24:29)

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?