Uzbuđeni Hezonja otkrio na čemu će raditi tijekom ljeta da se nametne u Knicksima

Hezonja ističe da se može prilagoditi onome što će se od njega tražiti, s obzirom na to da je igrao na svim pozicijama u Orlandu.

Četvrtu sezonu u NBA ligi Mario Hezonja krenut će u dresu New York Knicksa nakon što je prethodne tri bio igrač Orlando Magica.

“Jako sam uzbuđen, da samo ponovno s istim licima s kojima sam bio na draftu i naravno, poznajem trenera Fizdalea još iz Miamija. Neke igrače znam i osobno tako da mi nije bila teška odluka, a s košarkaške strane mislim kako je ovo bio dobar izbor.”

Hezonja ističe da se može prilagoditi onome što će se od njega tražiti, s obzirom na to da je igrao na svim pozicijama u Orlandu.

“U dosadašnje tri godine igrao sam svih pet pozicija tako da još trebam vidjeti na koju će me poziciju staviti trener. Poznat je po tome što je istovremeno strog, ali i igračima daje slobodu u igri. Veselim se raditi s njim.”

Hrvatski košarkaš otkrio je i na čemu će raditi ovo ljeto.

“Ovo ću ljeto raditi na igri u postu. Razgovarao sam s trenerima, to nisam koristio toliko u Orlandu koliko sam možda i trebao, tako da to jako želim popraviti”, zaključio je Hezonja.

Riječ o dolasku hrvatskog igrača u New York dao je i trenr Fizdale.

“Novi početak za njega bit će dobar, posebno zbog toga što je želio biti ovdje. Mislim da je važno da morate imate igrače koji žele igrati ovdje, a ne samo živjeti. O tome mi dovoljno govori kako je potpisao na jednu sezonu, a odbio neke višegodišnje ugovore.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?