Wiggins dobio maksimalnu plaću i novi ugovor s Minnesotom

Getty Images
Ovaj 22-godišnjak je bio prvi pick drafta 2014. godine, a u godinama koje dolaze klub u njemu vidi jednog od nositelja igre.

Minnesota Timberwolvesi vezali su svoje mlado krilo Andrewa Wigginsa novim ugovorom. Wiggins je potpisao na novih pet godina za vrijeme kojih će zaraditi maksimalnih 146 milijuna dolara.

Ugovor ne sadrži igračku opciju, javio je The Vertical.

Za klub ovaj potez je bio od visoke prioritetnosti s obzirom da se 16. listopada zaključava rok za produženje ugovora igračima koji su u ligu stigli 2014. godine. Minnesota je jučer objavila produženje svoje mlade zvijezde, no detalji ugovora nisu izneseni u javnosti.

Ovaj 22-godišnjak  je bio prvi pick drafta 2014. godine, a u godinama koje dolaze klub u njemu vidi jednog od nositelja igre.

Nastavak je ovo niza odličnih poteza Wolvesa koji su ovo ljeto doveli Jeffa Teguea, Jamala Crawforda i Taja Gibsona, a mijenjali su za superzvijezdu Jimmya Butlera. Uz takvu momčad očekuje se borba za doigravanje na moćnom Zapadu.

Wiggins je prošlu sezonu završio s prosjekom od 23,6 ubačenih poena, te tome dodao 4 skoka i 2,3 asistencije. Kroz cijelu NBA karijeru Wiggins ima 20,4 poena u prosjeku, a jedino su LeBron, Durant i Anthony postigli više poena prije svog 22. rođendana.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?