reprezentacije-kosarka
72
4

Anzulović nezadovoljan: Neodgovorni smo prema igri

HKS
Hrvatska je slavila u Celju, no Dražen Anzulović nije bio previše zadovoljan viđenim.

Definitivno nije bilo realno da Hrvatska u tri dana dvaput izgubi od Slovenije. Slovenije koja je u odnosu na gostovanje u Varaždinu, gdje je slavila uz ludu šutersku večer, bila s Edom Murićem, ali bez još dva zlatna s Eura, Gašpera Vidmar i Saše Zagorca.

Hrvatskoj se, pak, priključio Kruno Simon, a bez Vidmara Slovenci su ostali bez centimetara da se suprotstave hrvatskim tornjevima. I makar uopće nisu bili inferiorni, Hrvatska pobjeda nije, zapravo, dolazila u pitanje.

Prvo i osnovno, a to sam rekao i u svlačionici, mi imamo problem s odgovornošću prema igri. Ne prema protivniku, nego prema lopti, i obrambeno i napadački”, nezadovoljno je zvučao izbornik Dražen Anzulović.

“Kada imamo odgovornost, onda će naša kvaliteta doći do izražaja. Bez toga nema rezultata.”

On će definitivno trebati za pet dana kada će u Gradski vrt doći Litva koja je, barem na papiru, dvije klase bolja momčad od ovakve Slovenije, stoga je i jasna Anzulovićeva zabrinutost. Tim više što Bojan Bogdanović nije iskazao šutersku formu u ove dvije utakmice.

“Sljedećih sedam dana želim vidjeti savjest i pripremu za utakmicu kakvu nikad nismo imali, da se mobiliziramo i da se sa svojom savješću i odgovornošću najbolje spremimo za ove dvije utakmice koje nas čekaju. Mi se s ovom kvalitetom ne bismo smjeli prilagođavati protivniku, nego se mi moramo nametnuti.“

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?