reprezentacije-kosarka
72
4

Anzulović: To je slika kako se ne smijemo ponašati

HKS
Hrvatska će priliku za iskupljenje imati u subotu kada gostuje u Celju.

Premda je Slovenija u Varaždin stigla tek s tri igrača koja su prije godinu dana pokorili košarkašku Europu i pritom je tek Vidmar imao veću ulogu, Hrvatska je s četiri NBA igrača uspjela izgubiti.

Međutim, mjesta za dramu nema, ta je utakmica poslužila svrsi i pokazala Draženu Anzuloviću što se mora popraviti prije nego u Osijek dođe Litva.

“Ne volim gubiti utakmice, makar i prijateljske. Ovo je slika kako se ne smijemo ponašati. Slovenci su zasluženo pobijedili. Mi uslijed straha zbog slabe fizičke pripremljenosti nismo dobro ušli u utakmicu”, rekao je hrvatski izbornik.

“Dopustili smo im da uđu u ritam, imali su nestvarno dobar šut za tri poena. To dovoljno govori koliko smo bili agresivni u obrani i sigurno da nam je fina opomena pred ono što nas čeka jer igramo protiv dvije izuzetno fizički moćne ekipe, Litve i Poljske, i ako nećemo raditi od početka utakmice, ne možemo očekivati ni dobre rezultate.”

Slovenci su u 32. minuti za tricu šutirali 16/22, ali svejedno je Hrvatska imala napad za pobjedu nakon što je izjednačila poslije -17, no završni napad ispao je kaotičan. Priliku da se ispravi imat će u subotu kada gostuje u Celju.

Nadam se da ćemo u ovih sedam dana koliko imamo do utakmice u Osijeku podignuti našu fizičku moć kako bismo mogli odraditi utakmicu do kraja”, zaključio je Anzulović.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?