reprezentacije-kosarka
72
4

Prvak ABA lige napravio Repeši ozbiljan problem

ABA Photo
Budućnost je odbila pustiti Nemanju Gordića na reprezentativno okupljanje.

Iako je već stavio plus kraj imena Nemanje Gordića, Jasmin Repeša bit će, kako stvari stoje, bez pomoći svog titularnog razigravača u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Finske i Češke.

Problem je napravila Budućnost koja nije pustila Gordića na reprezentativno okupljanje, a što je prilično razljutilo Repešu koji će sada imati jednu kvalitetnu opciju manje.

“U Budućnosti su jako nekorektni i ne mogu shvatiti ponašanje tih ljudi. Oni inzistiraju da on ostane u klubu i samo njemu su zabranili, a svim ostalim igračima su dopustili da igraju za svoje reprezentacije”, rekao je direktor reprezentacije Siniša Kovačević SportSport.ba

“Zvali smo i trenera Budućnosti i predsjednika kluba, ali ne popuštaju. I Repeša ih je kontaktirao. Čujem se nekoliko puta dnevno s Nemanjom i on sto posto želi doći, ali Budućnost ga je uvjetovala. Ovog ljeta im je rekao da neće biti na okupljanju reprezentacije i evo sada mu zato prave probleme kada se predomislio.”

Na tome u Savezu ne misle ostati.

“Ne odustajemo od Nemanje apsolutno. Ako ništa, spremni smo Budućnost prijaviti FIBA-i i na taj način tražiti pravdu. Mi smo posebno deficitarni na toj poziciji playmakera, nemamo nikoga iskusnog da ga zamijeni, ali bojim se da gubimo ovu bitku i toga me je strah. Ako se ništa ne promijeni, Repeša će od igrača koji su tu morati nešto iskombinirati i neko će morati preuzeti tu Nemanjinu ulogu. Nažalost, bio sam optimističan, a sada već gubim nadu”, završio je Kovačević.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?