“Kunem se da će Njemačka ponovno pobjeđivati”

Getty Images
Jurgen Klopp više ne može slušati puste kritike na račun bivših svjetskih prvaka...

Četiri puta Njemačka je podigla pehar svjetskih prvaka, zadnji puta prije četiri godine, no to javnost više nekako i ne zanima previše.

Jedino što ljudi više vole od svojih heroja jest vidjeti ih kako padaju, a upravo kroz to sada prolazi i jedna od najmoćnijih reprezentacija svijeta. Istina je da ne cvatu ruže u kampu Joachima Lowa, no Jurgen Klopp smatra da Njemačka nije zaslužila takvo blaćenje.

Kritike nisu bile opravdane. Kad vidim kako su se mediji i cijela nacija obrusili prema neočekivano ranom povratku kućama moram reći da je to bila ludost. Izbornik je bio prisiljen cijeloj naciji objasniti kako nogomet funkcionira.”

Trenutni strateg Liverpoola kune se da se Njemačka uskoro vraća jača no ikada…

Prošlo je 100 godina otkako pokušavamo objasniti suštinu nogometa i još nitko to nije uspio. Sve ovo što sam gledao i slušao bilo je previše za mene. Pitate me kako taj odnos funkcionira u Engleskoj, a ja vam kažem da za vrijeme Mundijala nisam ni bio tamo, pa me ne zaniima. Vi novinari se morate smiriti, pustiti čovjeka da radi svoj posao, a kunem vam se, Njemačka će ponovno pobjeđivati.”, zagrmio je Klopp.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?