Bellamy: Liverpool ima slabu kariku, a ona je Dejan Lovren

Getty Images / Dejan Lovren
Craig Bellamy smatra kako hrvatski reprezentativac nije dovoljno dobar kalibar za Liverpool.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren niti nakon sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nije zadovoljio brojne engleske kritičare. Tako je najnoviju zamjerku prema igri Lovrena pronašao nekadašnji napadač Liverpoola Craig Bellamy koji smatra kako je upravo “naš“ srebreni najslabiji igrač Kloppove momčadi.

“On je bio slaba Liverpoolova karika”, izjavio je Bellamy te se potom osvrnuo na to koliko će mu se nakon ozljede biti zahtjevno vratiti.

“Nadam se jako teško. Lovren je igrao finale Lige prvaka i finale Svjetskog prvenstva i reći će vam da je jedan od najboljih braniča na svijetu, ali ja u to baš i nisam siguran.”

Branič Hrvatske nogometne reprezentacije trenutno se oporavlja od ozljede, a tu je situaciju sjajno iskoristio Joe Gomez koji u paru s Virgilom van Dijkom daje potrebnu mirnoću Liverpoolovoj momčadi.

Redsi su trenutno vodeći na ljestvici s maksimalnim brojem bodova te su do sada primili samo jedan pogodak koji je ionako bio pogreška vratara Allisona u utakmici protiv Leicester Cityja.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?