Bilić: Pokazali smo da smo sposobni igrati

Getty Images
Hrvatski trener Slaven Bilić osvrnuo se na stanje u njegovom klubu nakon vrlo neugodnog poraza od Manchester Cityja u kojemu je West Ham poražen s 5:0.

Nakon što je njegova momčad doživjela vrlo neugodan 5:0 poraz od Manchester Cityja FA Cupu, trener Slaven Bilić osvrnuo se na utakmicu, ali najavio je što očekivati od njegovog West Ham Uniteda.

“Isti igrači pokazali su, nekoliko dana ranije, da mogu igrati jako dobro, a bilo ih je deset na terenu. Pokazali smo da smo sposobni braniti se i s desetoricom, stoga znamo da posjedujemo kvalitetu u momčadi.”, rekao je Bilić na konferenciji za medije.

Iduća je utakmica protiv Crystal Palacea.

“Uvijek kad ste poraženi s većom razlikom, osjeti se to na samopouzdanje u momčadi, ali imamo dovoljno dana da ga povratimo i pripremimo se za Palace.”

“Ono što me razočaralo jest to da smo poslije prvog primljenog pogotka počeli trčati za njima po terenu, a onda su se pogotci samo redali. Dali smo sve od sebe, ali kao momčad nismo bili ni blizu onoga što smo pokazali protiv Uniteda.”, zaključio je hrvatski stručnjak.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?