Bournemouth i Man City kažnjeni zbog neposluha

Getty Images
Kazne koje su Bournemouth i Manchester City dobili još u veljači zbog nepoštivanja anti-doping pravila postale su važeće nakon isteka žalbenog roka.

Radi se o kaznama koje su izrečene još prošlog mjeseca, a u Bournemouthu su namjerno izbjegli dati podatke o tome gdje njihovi igrači obavljaju doping-pretrage. Engleski nogometni savez u svemu tome ima samo nadzornu ulogu, a kao takva instanca, propisao je da klubovi moraju redovno izvještavati o odrađenim treninzima i obavljenim medicinskim pregledima igrača u Premierligi.

Ista je kazna, a radi se o 35 tisuća funti i upozorenju FA-a zadesila i Manchester City. Nije poznato točno iz kojih se razloga klubovi na ovakav način oglušuju o postulate krovne nogometne organizacije u zemlji, ali je jasno da će ih FA kažnjavati u budućnosti još rigoroznije.

Zasad nema podatak o tome je li koji igrač Bournemoutha ili Manchester Cityja pozitivan na ijednu nedopuštenu supstancu, ali ovakvi potez koji su, ruku na srce bili napravljeni i više puta od strane Bournemoutha, za sobom vuku oblak sumnje.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?