Bournemouth izdao priopćenje u povodu kazne za Mingsa

Getty Images
Na kaznu za njihova Tyronea Mingsa reagirao je i njegov klub. Bournemouth i njegovi dužnosnici misle da je suspenzija prevelika i da je sve stvar slučaja.

U priopćenju objavljenom na službenim stranicama kluba iz Bournemoutha su jasno rekli da se ne slažu s takvom odlukom disciplinske komisije te da su jako razočarani posljednjim događanjima. Podsjetimo, Mings je kažnjen na pet utakmica zbog gaženja Zlatana Ibrahimovića u susretu s Manchester Unitedom, dok je za svoj dio krivice švedski nogometaš dobio tri utakmice neigranja.

Priopćenje AFC Bournemoutha prenosimo u cijelosti.

“AFC Bournemouth je jako razočaran odlukom Disciplinske komisije FA-a, po kojoj je Tyrone Mings proglašen krivim za optužbe protiv njega. Uslijedila je kazna od pet utakmica neigranja zbog incidenta sa Zlatanom Ibrahimovićem u subotnjoj utakmici na Old Traffordu. Proučit ćemo obrazloženje ovakve odluke onda kada nam ono bude dostupno, ali nam je neshvatljivo kako se onakve stvari mogu podnesti pod “dokazane”, ako ne postoji baš niti jedan dokaz za to da je incident bio namjeran”, stoji u prvom dijelu priopćenja.”

“Naše je čvrsto uvjerenje, temeljeno na zdravim odnosima s našim igračem i uz poznavanje njegovog ponašanja i karaktera, da je sve zajedno stvar slučaja. Tyrone se dva puta ispričao Ibrahimoviću tijekom utakmice zbog ovog incidenta, a da nije bilo namjere za takvo što, odmah je izjavljivao i u nizu televizijskih intervjua. Naš igrač ima našu podršku, nikada u 75 utakmica nije bio isključen, a zadnji je žuti karton zaradio još u travnju 2015. godine”.

Iz Bournemoutha su rekli da više neće komentirati ovaj slučaj.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?