Klopp: Ne mislim da sam pogriješio sa sastavom

Getty Images
Jurgen Klopp je u susretu FA kupa protiv Plymoutha na teren poslao najmlađu momčad u povijesti kluba, no unatoč neriješenom ishodu smatra kako nije pogriješio.

Nogometaši Liverpoola remizirali su na Anfieldu protiv niželigaša Plymoutha u susretu treće runde FA kupa. Trener Redsa Jurgen Klopp na teren je poslao najmlađi sastav u povijesti kluba, no bez obzira na neriješen ishod smatra kako nije pogriješio.

Ne mislim da sam pogriješio sa sastavom. Radili smo greške u igri i kao uvijek biti ću uz igrače. Ako to želite vidjeti na loš način onda sam 100 posto odgovoran, nemam problema s tim. Preuzeo bih odgovornost čak i da smo zabili pogodak u posljednjoj minuti”, rekao je Jurgen Klopp nakon utakmice prenosi Sky sports.

Susret bez pobjednika znači da Liverpool očekuje dodatna utakmica u već gustom rasporedu u kojem ih očekuju dvije utakmice protiv Southamptona u polufinalu EFL kupa, te tri prvenstvena dvoboja.

“To je moja odgovornost, cijela stvar – sastav i izvedba. Mogli smo napraviti bolje, 100 posto. Bilo je stvarno teško, jer u prvom dijelu dok su noge bile odmorne, a misli bistre brzo smo izgubili strpljenje. Nismo imali sreće u par situacija, no nije to najgora stvar na svijetu”, zaključio je Klopp.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?