Moyes stigao do kraja ugovora i napustio West Ham

ESPN
David Moyes napravio je ono zbog čega je došao i sada napušta Čekićare.

Dosadašnji izbornik West Ham Uniteda i zamjenik našeg Slavena Bilića, iskusni David Moyes napustio je kub nakon svega šest mjeseci provedenih za kormilom Čekićara.

55-godišnjak je nastavio tamo gdje je stao Slaven te potpisao kratak ugovor na pola sezone prošle studeni kada se momčad borila s opstankom u Premier ligi.

Sada uz svega dvije utakmice do službenog kraja tekuće sezone, West Ham i Moyes završili su 13. i osigurali natjecanje u vrhu nogometa na Otoku i u 2018./2019. sezoni.

Moyes, bivši trener Evertona i Manchester Uniteda upisao je devet pobjeda i 10 remija u svega 31 utakmicu kao šef stručnog stožera West Ham Uniteda.

“Kada su David i njegov tim stigli, bila je obostrana želja svih nas da se usredotočimo na samo šest mjeseci do kraja tekuće sezone, a onda bismo došli do odluke u vezi daljnje budućnosti.”, rekao je David Sullivan, član odbora pa nastavio: “Osjećamo da je pravi potez otići u drugom smjeru. Planiramo zaposliti trenera visokog kalibra za koga smatramo da će voditi klub u uzbudljivu budućnost za naše vjerne navijače i to ćemo napraviti unutar sljedećih 10 dana. Također, želio bih se zahvaliti Davidu Moyesu i njegovom odboru što su nas održali u Premier ligi što je i bio naš cilj.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?