Pochettino uzvraća Guardioli: Trebao bi se bolje ponašati kao trener

Getty Images
Trener Tottenham Hotspura, Mauricio Pochettino, odgovorio je na komentare koje je prema njegovoj ekipi uputio Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja.

Izgleda kako pred sobom imamo neku rivalsku borbu između trenera Tottenham Hotspura te Manchester Cityja.

U nedavnom intervjuu, Pep Guardiola upitan je o tome što misli kako će izgledati borba za titulu prvaka Premier lige ove godine, na što je on, malo nesportski, odgovorio kako postoje nekolicina ekipa, a Spurse je nazvao “Tim Harry Kane“.

Prisjetimo se.

“Tek je rujan. Podsjetit ću vas da je Chelsea prošle sezone pobjedio u 13 susreta zaredom. Bili su nepobjedivi i osvojili su prvenstvo. Ali ove sezone igraju u Europi… Ova sezona je teža za sve. Imamo United, imamo i „Tim Harry Kane“ koji postiže dva ili tri gola u svakom meču. Mourinho i United su uvijek opasni protivnici. To je pravi Mourinhov tim. Agresivno dobivaju duele i brzi su u kontranapadima. Pokazali su da mogu pobjeđivati na taj način. Biti će teško…”

Naravno, iako je to pokušao sakriti, komentar o Spursima divljao je internetom, a sada se oglasio i Mauricio Pochettino, navodeći kako Guardiola nema poštovanja te se osvrnuo na njegovo vrijeme u Barceloni i njegov “Tim Leo Messi“.

„Poznajem Pepa. Kada je uzbuđen poslije neke pobede, teško mu je ostati na mjestu i biti gospodin.  To je nepoštivanje mnogih. Jesam li ja nekada rekao da je Pepova Barcelona „Tim Leo Messi“? Taj njegov komentar je tužan. Kao menadžer trebao bi se ponašati bolje.“

Ova dva trenera poznaju se još od igračih dana. Guardiola je branio boje Barcelone, a Mauricio Espanyola, stoga je vjerojatno taj rivalski duh još uvijek prisutan i pod njihove trenerske dane.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?