Veliki problemi za Arsenal: Lacazette van terena do kraja ožujka

Getty Images
Francuz je danas prošao lakši operativni zahvat na koljenu, pa će Arsene Wenger u narednom periodu znatno više morati osloniti se na nestabilnog Dannyja Welbecka.

Veliki peh za londonsko Arsenal. Nakon poraza od gradskog rivala Tottenhama, Topnici su izgubili i udarnu napadačku iglu – Alexandre Lacazette bit će odsutan šest tjedana zbog ozljede koljena, što znači da ga u dresu Arsenala nećemo vidjeti najmanje do kraja ožujka.

Francuz je pred početak sezone doveden kao veliko pojačanje iz Lyona za 53.000.000 eura, ali je potpuno podbacio, pa je uprava kluba ove zime dovela i Pierre-Emerick Aubameyanga, koji je formalno došao kao zamjena za Alexisa Sancheza, ali je zauzeo poziciju klasične “devetke”.

Lacazette  je danas prošao lakši operativni zahvat na koljenu, pa će Arsene Wenger u narednom periodu znatno više morati osloniti se na nestabilnog Dannyja Welbecka.

Topnici su u subotu praktički ispali iz utrke za četvrto mjesto u Premier ligi, pa se sada okreću Europa ligi, kao jedinom putu do Lige prvaka u idućoj sezoni.

Na Emirates u četvrtak stiže neugodni švedski autsajder Ostersund.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?