Andrijašević bi se mogao na zimu vratiti u Rijeku

Getty Images
Naravno, to je samo jedna od opcija, ali na kraju će se sve pitati Gent.

Hrvatski prvak Rijeka večeras od 19 sati igra svoju posljednju europsku utakmicu sezone. Na Rujevici će gostovati slavi Milan, a dok se igrači i stručni stožer pripremaju za ovaj rasprodani spektakl, glavni operativci riječkog kluba tragaju za pojačanjima i to ovim zimskim.

Sportske novosti donose špekulaciju o tome da bi se u riječke redove mogao vratiti Franko Andrijašević. Sjetimo se, povremeni hrvatski reprezentativac napustio je Rujevicu ovoga ljeta u transferu vrijedom 4,2 milijuna eura. Međutim, u belgijskom Gentu, gdje je otišao, nije se naigrao. Ove sezone upisao je svega sedam nastupa, od čega samo dva kompletna.

Još tri puta je startao, a dva puta ušao u posljednjim sekundama.

Dijelom zbog neuvjerljivosti, a dijelom i zbog ozljeda, Andrijašević je izvan kadra zbog frakture rebra i neće ga biti do početka iduće godine. 26-godišnji Splićanin nikako nije zadovoljan epizodom u Belgiji i želio bi se vratiti u Rijeku, a ta želja navodno je obostrana, navodi isti izvor.

No, neće se Gent tako lako riješiti skupo plaćenog igrača, pa se zato govori o posudbi od koje bi svi ubrali neku korist. Rijeka bi dobila kapitalca koji bi joj pomogao da izvuče nešto iz ove propale sezone, dok bi Andrijašević dobio priliku vratiti formu, ali i samopouzdanje.

Zimska pauza bit će burna.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?