Arena Cup: Lokomotiva poražena u finalu turnira

nklokomotiva.hr
Zagrebačka Lokomotiva osvajač je trećeg izdanja Arena Cupa, a nakon što je u finalu slavila protiv austrijskog St. Poltena.

Završeno je i treće izdanje turnira Arena Cup koje se održava u Medulinu, a zagrebačka Lokomotiva poražena je u finalu od austrijskog predstavnika St. Poltena nakon izvođenja jedanaesteraca.

Bilo je ovo treće finale u kojemu sudjeluje Lokomotiva i sva tri puta zagrebački nogometaši poraženi su u završnoj utakmici turnira.

Nakon relativno mirnog prvog poluvremena, već na početku drugog dijela postignuta su dva pogotka. Austrijanci su poveli u 51. minuti susreta, a pet minuta kasnije, Lokomotiva je izjednačila preko Lovrića. Do kraja susreta pogodaka nije bilo pa se pobjednik morao odlučiti izvođenjem jedanaesteraca.

U svih 5 rundi prve serije udaraca obje momčadi su bile precizne, za Lokomotivu su iz penala postigli pogodak Bočkaj, Šunjić, Rožman, Doležal i Marić. U drugoj seriji izvođenja jedanaesteraca, u prvoj rundi gol je postigao Capan, kao i igrač St. Poltena, no u drugoj rundi Kolinger nije postigao pogodak i omogućio austrijskoj momčadi da stigne do titule.

Lokomotiva – St. Polten 1:1 (6:7)

Golovi: Lovrić 56 – Thurauer 51

Lokomotiva: Šemper, Valentić, Majer, Rrahmani, Ivanušec, Ćorić, Cekici, Grezda, Mihaljević, Stolnik, Oluić (postava drugog poluvremena: Filipović, Rožman, Podunavac, Marić, Lovrić, Kolinger, Halilović, Šunjić, Capan, Doležal, Bočkaj)

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?