Dinamo II ima novog trenera

Nakon što je Mario Cvitanović sjeo na seniorsku klupu Dinama, na njegovo mjesto doveden je još jedan mladi hrvatski strateg.

Dinamo II je uoči početka nove sezone 2. HNL imenovao novog trenera. Kako ekskluzivno saznaje Sportarena, “drugu” momčad Modrih vodit će mladi hrvatski trener Igor Jovičević.

Riječ je o 43-godišnjaku koji je ponikao u Dinamu gdje je igrao od 1988. od 1991. godine, da bi potom prozvan “novim Bobanom” kao sedamnaestogodišnjak potpisao za Real Madrid.

Iako je u Kraljevskom klubu igrao uz Raula i Gutija te pod vodstvom Rafe Beniteza, Jovičevića je s normalnog tijeka igračke karijere skrenula teška ozljeda zbog koje je godinu dana izbivao s terena.

Igračku karijeru završio je u ukrajinskom Karpaty Lvivu gdje je 2014. i preuzeo klupu tog kluba te debitirao kao trener.

Pred nekoliko dana sporazumno je raskinuo ugovor sa slovenskim Celjem nakon što je tamo proveo godinu dana, a sada će voditi one igrače koji ne zadovolje kriterije za igranje u seniorskoj momčadi hrvatskog doprvaka.

2. HNL počinje 8. kolovoza, a Dinamo II će u goste Gorici.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?