Bjelica nakon poraza: Nogomet je ponekad okrutan, zaslužili smo Ligu prvaka

Getty Images
Trener Zagrepčana vjeruje kako je i sudac utjecao na ishod utakmice.

Nakon što je Dinamo jučer poražen od švicarskog Young Boysa, trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica nije skrivao razočarenje.

“Razočaran sam jer imam dojam da bolja ekipa nije otišla u Ligu prvaka. Mislim da smo više zaslužili ući u Ligu prvaka zbog našeg zalaganja, igre i naših šansi. Samo smo 20 minuta imali problema u Bernu s ovom ekipom. Ako samo današnju utakmicu analiziramo, onda je Dinamo bio bolja momčad i jedini imao šanse. Nisam vidio nikakvu dominaciju Young Boysa, nikakve velike prilike. Po meni je sudac nasjeo na jednu provokaciju, a još ima i suca pored gola. Poslije toga je bila još jedna situacija kada nije vidio igru rukom”, rekao je trener.

Nizozemski sudac Bjorn Kuipers dosudio je dvojben jedanaesterac, da bi nešto kasnije previdio igranje rukom švicarskog igrača u kaznenom prostoru.

“U nogometu ponekad pobijedite bez šuta na gol, uz poklonjeni penal i igru rukom. To je nogomet. Zadovoljan sam dečkima kako su reagirali, kako su se trudili nakon što su gubili. Pokazali smo puno više, ali nogomet je ponekad okrutan”, dodao je Bjelica.

Otkrio je kako je ipak zadovoljan igrom svoje ekipe, kao i podrškom s tribina.

“Mislim da možemo biti zadovoljni što smo pokazali, ali naravno žao mi je navijača i dečkiju. Dali su sve od sebe. Sretni smo što je publika došla u takvom broju i podržala nas. Okrećemo se Europskoj ligi, idemo utakmicu po utakmicu i želimo se prezentirati na najbolji mogući način”, zaključio je trener Dinama.

Protivnike u grupnoj fazi Europa lige saznat će na ždrijebu u petak, 31. kolovoza, u 13 sati.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?