Gavranović: Želim duplu krunu s Dinamom, a onda na Svjetsko prvenstvo

Screenshot
Mario Gavranović predstavljen je kao novi igrač Dinama iz Zagreba.

Dinamo je danas predstavio svoje najnovije siječanjsko pojačanje.

Mario Gavranović zamijenio je dres Rijeke za modri zagrebački dres te je podijelio svoje prve dojmove, želje i pozdrave s javnošću na press konferenciji za novinare.

Riječ je prvo pripala Marijanu Vlaku, sportskom direktoru Modrih.

“Izuzetna mi je čast predstaviti našeg novog igrača. Smatram da smo napravili dobar i pravi posao. Dovodimo istinsko pojačanje u Dinamo. Mario Gavranović igrač je koji ima međunarodno iskustvo, a zadnje je dvije godine u Rijeci ostavio dubok trag. S obzirom na to da smo izgubili prvenstvo i Kup od Rijeke prošle sezone, on je sigurno bio važan kotačić u njihovim uspjesima.”

Pojasnio je kako je Gavranović potpisao na tri godine te se nada uspješnoj kampanji.

“Smatram da će se brzo adaptirati i pokazati od početka što zna te da će tako opravdati svoj dolazak u Dinamo. Mario je potpisao na tri godine.”

Nakon toga oglasio se i glavni akter događaja.

“Jako sam sretan što je sve dobro završilo. Jako sam htio doći u Dinamo i nadam se da ću se brzo prilagoditi momčadi. Jedva čekam treninge i nastavak sezone. Broj 11 odabrao sam zato što mi se sviđa taj broj.”

Cilj mu je dupla kruna s Dinamom.

“Na terenu sam davao maksimum za Rijeku i jako mi je drago što sam uspio ostvariti visoke ciljeve s njima prošle sezone. Sad želim isto s Dinamom, cilj je dupla kruna.”

“Kad sam ja stigao u Rijeku Lešković je bio ozlijeđen pa se nismo baš dobro upoznali tada. Sad ću imati priliku upoznati i njega i cijelu ekipu.”

Armada vjerojatno neće dobro primiti ove vijesti, no nada se dobroj recepciji Bad Blue Boysa.

“Publika u Rijeci sigurno neće dobro primiti moj prelazak, to je normalno u nogometu kad odlaziš u rivalski klub, ali mislim da sam kad sam bio u Rijeci uvijek davao sve od sebe na terenu i ja sam zadovoljan time. Kako god me prime, ja sam sada igrač Dinama i drago mi je što je tako.”

Postojale su i druge opcije, no on je želio samo Maksimir.

“Bilo je ponuda drugih klubova, ali ja sam htio doći u Dinamo. Zadovoljilo bi me da osvojimo dvostruku krunu ove sezone, neću govoriti o tome koliko bi me golova zadovoljilo.”

Prokomentirao je svoje nove suigrače, posebno Hodžića.

“Hodžić je jako dobar napadač, a imat ću vremena upoznati svakog igrače i njihovu igru. Ima dosta kvalitete u momčadi Dinama, svi su igrači dobri. Pričam dosta jezika pa mislim da ću bez problema komunicirati sa suigračima. Mislim da neću imati problem prilagodbe. Našao sam i stan gdje ću živjeti.”

Cijela mu obitelj navija za Dinamo, pa tako i on sam.

“Rođen sam u Švicarskoj pa sam doživljavao hrvatski nogomet malo manje nego što ga prate ljudi ovdje. U mojoj obitelji svi su dinamovci pa smo tako i mi naučeni da navijamo za Dinamo. U Dinamo sam stigao jer želim igrati na Svjetskom prvenstvu. Moram igrati stalno, dobro igrati i onda imam šansu otići u Rusiju sa švicarskom reprezentacijom.”

Zašto Švicarska, a ne Hrvatska?

“Tada sam mislio da je za mene najbolja Švicarska. Prošao sam sve njihove mlade kategorije i mislio da je to dobra odluka.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?